Inställt Doftprov

Vi vart tyvärr tvungna att ställa in doftprovet vi skulle ha i veckan pga för få anmälda. Torsdag var nog ingen bra dag. Bättre lycka nästa gång. Har du synpunkter på dag, önskemål om doft eller andra kommentarer Maila gärna dom till: webmaster@torsasbk.se

Träningsgrupper

Är ni ett gäng som vill träna tillsammans uppmanar klubben er att starta en träningsgrupp, fler kanske vill träna tillsammans.

Har ni planer på detta eller vill komma kontakt med fler som vill träna tillsammans maila webmaster@torsasbk.se så hjälper vi er med kontakt med varandra.

Valpkurs startar 26juni

Yvonne och Lisa startar den 26 juni en valpkurs. Kursen är full och kommer gå på tisdagar. Kursdatum 26 juni, 3:e, 10:e, 17:e juli. Sedan ett uppehåll och start igen 4:e och ytterligare kursdatum den 11:e och 18:e september.

Lagerblads karens

Från och med idag och framtill den 29:e juni är det inte tillåtet att träna Nosework med lagerblad på Brukshundklubbens område.

Detta för att området ska ha karens för doften innan Doftprov.

Vänligen respektera detta.

/Nosework sektorn.

Fler framgångar

Maggan Karlsson vissade Heavenly Hunters Crazy Grizzly dvs Ragnar Räzer-Råttan på
Taxklubbens utställning i Nybro i helgen. Det resulterade i Excellent CK och klassvinst i juniorklassen. Grattis Maggan och Snygg Ragge

Helgens framgångar

Under den gångna helgen har inte mindre än
två Torsås Bk medlemmar stått övers på prispallen och blivit uppflyttade en klass.

Rebecca Lönn med Jack fick en 1:a placering i Agility 1 och pinne nummer 3.

Lisa Lundberg med Wilma fick en 1:a placering på 97poäng och uppflyttad till fortsättningsklass i Rallylydnad.

Stort Grattis till er båda!