Generell veckoplanering på Klubben.

Vilka dagar är det verksamhet på klubben? När kan man träna på egen hand? Vilka träningsgrupper finns det som man kan vara med i och när tränar de? När är lyset tänt och när finns det någon som kan tända?  Med detta dokument hoppas vi kunna svara på dessa frågor.

Generellt kan man säga att kursverksamhet går först. Är det kurs på klubben och du vill träna på egen hand, prata med instruktören för kursen. För det mesta går det bra att träna om det inte stör kursen. Det flesta kurser startar 18:00 – 18:30. Ibland är det även kurs på dagtid. Håll koll på klubbens kalender!

Måndagar:

• Ibland tränar klubbens barn och ungdomar på måndagar. Prata med instruktören om du vill träna på egen hand.
  • Första måndagen i månaden har styrelsen möte, klubbstugan är upptagen men fritt att träna på planen.

Tisdagar:

• För det mesta är det kurs. Prata med instruktören om du vill träna på egen hand.

Onsdagar:

• Fri träning. Stugan och fiket är öppen 18:00 – 20:00, alla är välkomna och träna på egen hand. Jämna veckor kan skott förekomma.

Torsdagar:

Fredagar:

• Bruksträningsgruppen har samling 17:00. Är du intresserad av bruksträningsgruppen, läs mer Här. Skott kan förekomma.
  • Prata med gruppen om du vill träna på egen hand
  • Det är inte tillåtet att träna rally och agility när bruksträningen är igång.

Lördagar:

• Ibland är det kurs. Prata med instruktören om du vill träna på egen hand.
  • Ibland är det tävling och då är det inte tillåtet att träna.

Söndagar:

• Ibland är det kurs. Prata med instruktören om du vill träna på egen hand.
  • Ibland är det tävling och då är det inte tillåtet att träna.

Aktivitetsbanan kan alltid nyttjas. Det är bara att passera planen lite lugnt, på väg till aktivitetsbanan, om träning pågår på planen.

/ Glad träning allihopa.      Vid frågor maila webmaster@torsasbk.se