Svenska Brukshundklubben byter medlemssystem

Under perioden då Svenska Brukshundklubben byter medlemssystem kommer det tillfälligt att bli en fördröjning mellan din ansökan om medlemskap och registrering av medlemskap. Detta medför att du inte får ditt medlemsnummer och medlemsavi direkt utan de kommer att skickas ut i efterhand.

Vi ber om överseende med denna tillfälliga lösning och önskar alla nya medlemmar hjärtligt välkomna till vår organisation.

Medlemsavdelningen, Svenska Brukshundklubben

För att teckna medlemskap under implementeringen av nya medlemssystemet klickar den nya medlemmen på länken ”Teckna medlemskap (öppnas i nytt fönster)”.

Länk till Bli medlem på hemsidan är samma som det alltid varit:

Klubbstugan stängs t.o.m. 30 maj

Med anledning av de skärpta restriktionerna i Kalmar Län stängs klubbstugan till och med den 30 maj och inga nya kurser startar under denna period.

Kurser och träningar pågår som vanligt utomhus (anpassade efter restriktionerna som råder) och med stor respekt för varandras utrymmen och för att minska risk för smittspridning.

Inomhusarrangemang upphör under period av restriktioner

Från och med idag (den 16 november) avråder förbundsstyrelsen från inomhusarrangemang. Se följande information och länkar till mer utförlig dito:

Från måndag 16 november 2020 avråder SKK alla arrangemang inomhus. Dispensen för att begränsa deltagarantalet förlängs till sista maj 2021. SKK uppmanar samtliga klubbar att följa utvecklingen noga och anpassa sin klubbverksamhet.

Var noga med att följa myndigheternas rekommendationer, regionala allmänna råd samt direktiv från Svenska Kennelklubben och Svenska Brukshundklubben.

Från måndag 16 november 2020 avråder SKK alla arrangemang inomhus.

Dispensen för att begränsa deltagarantalet förlängs till sista maj 2021.

Information hos Folkhälsomyndigheten om regionala allmänna råd

Uppdaterad information på brukshundklubben.se/corona