Svenska Brukshundklubben byter medlemssystem

Under perioden då Svenska Brukshundklubben byter medlemssystem kommer det tillfälligt att bli en fördröjning mellan din ansökan om medlemskap och registrering av medlemskap. Detta medför att du inte får ditt medlemsnummer och medlemsavi direkt utan de kommer att skickas ut i efterhand.

Vi ber om överseende med denna tillfälliga lösning och önskar alla nya medlemmar hjärtligt välkomna till vår organisation.

Medlemsavdelningen, Svenska Brukshundklubben

För att teckna medlemskap under implementeringen av nya medlemssystemet klickar den nya medlemmen på länken ”Teckna medlemskap (öppnas i nytt fönster)”.

Länk till Bli medlem på hemsidan är samma som det alltid varit:

Klubbstugan stängs t.o.m. 30 maj

Med anledning av de skärpta restriktionerna i Kalmar Län stängs klubbstugan till och med den 30 maj och inga nya kurser startar under denna period.

Kurser och träningar pågår som vanligt utomhus (anpassade efter restriktionerna som råder) och med stor respekt för varandras utrymmen och för att minska risk för smittspridning.

Inomhusarrangemang upphör under period av restriktioner

Från och med idag (den 16 november) avråder förbundsstyrelsen från inomhusarrangemang. Se följande information och länkar till mer utförlig dito:

Från måndag 16 november 2020 avråder SKK alla arrangemang inomhus. Dispensen för att begränsa deltagarantalet förlängs till sista maj 2021. SKK uppmanar samtliga klubbar att följa utvecklingen noga och anpassa sin klubbverksamhet.

Var noga med att följa myndigheternas rekommendationer, regionala allmänna råd samt direktiv från Svenska Kennelklubben och Svenska Brukshundklubben.

Från måndag 16 november 2020 avråder SKK alla arrangemang inomhus.

Dispensen för att begränsa deltagarantalet förlängs till sista maj 2021.

Information hos Folkhälsomyndigheten om regionala allmänna råd

Uppdaterad information på brukshundklubben.se/corona

Hundkadrilj med Yvonne och Ingela!

Högst 8 ekipage (om inte riktlinjer från SBK ändras)
400 kronor

Datum:
Måndagen den 17e augusti kl 18-20
Tisdagen den 18e augusti kl 18-20
Fredagen den 21a augusti kl 18-20
Lördagen den 22a augusti kl 10-12

HundKadrilj är lydnadsträning med extra finess och glädje!
Du går ett program med din hund och utför olika lydnadsmoment på kommando.
Lägg där till att ni är 6-8 ekipage på banan som utför detta samtidig och till musik.
Det är en rolig, utmanade och fantastiskt rolig träningsform.

I kursen ingår:
Teori
Torrgående ( vi övar utan hundar)
Moment träning, var för sig med sin hund.
Hundmötes träning
Praktisk träning med hund

Välkomna med er anmälan: https://www.torsasbk.se/kursanmalan

Frågor ställs till Yvonne Amper eller Ingela Magnusson