Sektorer

Klubben består av sju olika sektorer. I varje sektor finns det en som bär huvudansvaret, den ansvariga har även rapportering till styrelsen.

Agility
I denna sektor är det Therese Petersson  som bär huvudansvaret. Agility är en mycket starkt växande gren på vår klubb. Så klubben jobbar för högtryck med att jaga sponsorer så vi kan köpa en helt ny komplett agilitybana. Sen hoppas vi kunna anordna tävlingar även i denna gren.

Rally
Klubben anordnar årligen flera tävlingar och kurser i den populära sporten Rallylydnad. Huvudansvaret för sektionen har Anita Sandström.

Klubbsektorn
Även kallat ”köket”, där har vi Camilla Lönngren som har hand om kökets ekonomi. Hon ser till att det finns kaffe, läsk och kakor att köpa. En kopp kaffe efter ett träningspass är aldrig fel, och det är till en mycket billig summa.

Specialsök/Noseworksektorn
Vår nyaste sektor som skapades vintern 2016. Sektorn jobbar för att få igång specialsök/Nosework träningar och kurser på klubben. Sammankallande är Barbro Kantberg.

Stugfogdarna
Här uträttas mycket jobb för att övriga medlemmar ska kunna träna och trivas på klubben. De fixar både klubbstugan, hinder, gräsklippning med mer. De ser ju gärna att det kommer fler som vill hjälpa till. Så är du intresserad ta gärna kontakt med Jens Westlund, det är han som huvudansvaret.

Kostaläger 2009
Kostaläger 2009

Tävlingssektorn
Här jobbar man med tävlingar som klubben anordnar, det är både bruks och lydnads tävlingar. Huvudansvaret har Jens Westlund.

Utbildningssektorn
Denna sektor ansvarar för kurserna och att vi utbildar våra medlemmar. Huvudansvaret har Anette Lundin

Ungdomssektorn
Denna sektor är för klubbens unga medlemmar, en sektor där man kan träffas och utvecklas. Huvudansvaret har Elin Karlsson.